Förstadagsbrev från 1980

Jag har ju även samlat på mig ett gäng förstadagsbrev, även kallat FDC(First Day Cover). Det är inte mitt primära intresse, men det har följt med i blandade samlingar jag har köpt från Tradera. Har i dagsläget några inkompletta årgångar från runt 70- till 90-talet.

Har sedan tidigare lagt upp en handfull förstadagsbrev under FDC Sverige, så har nu även lagt in en årgång för 1980, det saknas bara ett och det är för Rabattmärke II, annars så är det komplett.

Fotade dessa för några kvällar sedan, och hade svårt att få till exponeringen, fick inte riktigt till det i redigeringen i GIMP heller. Lyckades rätta till vitbalansen någorlunda i alla fall. Jag är inget fan av att använda den inbyggda blixten, har även helt glömt bort att jag har en extern blixt också i någon gömma. Det är från min förra systemkamera, så den är 13 år gammal, men borde fungera, behöver bara köpa batterier till den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *