Kuvert Din Boutique

I en större kartong brev, så hittade jag ett antal adresserade Din Boutique i Fritsla.
De flesta är skickade via Göteborg och är från samma år, och skickade med ett tätt intervall 1971.
Så blev ju nyfiken vad det här var för en affär, men Google hade ingen information jag kunde hitta om affären, eller om det har varit ett postorderföretag. Ser framför mig en nischad kläd, present eller porslinsaffär. Något som kanske vet något?

Söker jag på Fritsla, så är det inte direkt en metropol i Marks Kommun i Västra Götaland. Enligt Wikipedia bor där idag strax under 2500 pers, så inte direkt välbefolkat. Söker jag på postnumret så finns inte det, men det är ju en box och det kan ju ha bytts också, då Postnumret i Fritsla börjar på 511 XX enligt Google Maps.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.