Kuvert Svenska Sockerfabriks AB

Man kan lära sig mycket spännande av att bara studera kuvert, som i det här fallet om Svenska Sockerfabriks AB vars företagsnamn och logga är tryckt på kuvert från 1974 adresserat till Sveriges livsmedelshandlareförbund. Såklart så passade jag på att googla lite snabbt om det, för det är ett namn jag känner igen, men inte kan minnas vara aktivt idag. Anledningen lär vara för att jag kan ha sett förpackningen eller burkar med tidigare med loggan eller namnet på, då det hette så fram till i alla fall 1993 och sen blev uppköpt och av olika parter längs vägen och numer ingår under namnet Dansukker, där den svenska sockertillverkningen nu ingår. Så även om jag bara är 30 år och egentligen är för ung för att komma ihåg, så känner jag igen loggan, men kan verkligen inte placera från varifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.