PostNord Varannandagsutdelning 2022

Förra veckan fick jag nedan informationsblad i lådan, det är angående nya utdelningsrutiner från PostNord. Det gäller oss som har ett postnummer som börjar på 63-73 vars postutdelning numer blir varannan dag från och med 31 januari 2022.

Mig personligen blir det ingen större skillnad, jag får så sällan post, mer än det jag klickar hem från Tradera. Det allra mesta får jag ju digitalt, så jag tycker det är bra att de anpassar verksamheten enligt efterfrågan. Förhoppningsvis blir det inte för stor last för brevbärarna att konka runt på. Paketleveranser ska dom fortsatt ha varje dag dock. Hoppas de lägger de frigjorda resurserna på deras paketverksamhet, då det knappast lär bli mindre paket skickade här framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.