Uppföljning v.32, 2020

Har nu börjat få ordning på det mesta efter att ha fått det nya personnumret, det är fortfarande några grejer kvar att fixa, men känner inte för att dra i allt på en gång. Har i vilket fall tillgång till kontot på Avanza, så tänkte dra igång igen med vecko och månadsvisa redovisningar för att hålla fortsatt rutin och motivation kring aktier och sparande. Se längre ned i inlägget för detaljer.

Har kollat igenom aktielistan och det finns helt klart några surdegar där som behöver åtgärdas(säljas), då det kanske inte var de mest igenomtänkta köpen. Så får väl se om jag stuvar om något framöver.

I övrigt så har jag bara några dagar kvar på semestern, så tänkte göra så lite som möjligt de sista dagarna, så att jag verkligen är utvilad tills att det vanliga drar igång igen. Har annars mest cyklat runt en massa, bidraget en del till Google Maps(kul grej för den som gillar att bidra med information), varit hem en del till föräldrana, spelat eller mest bara varit. Tycker det är viktigt att inte ha för mycket inplanerat på semestern, man ska inte behöva ha semester från semestern. Det har jag inte energinivå till, så här blir det lugnt värre.

Veckans utdelningar

AktieSumma
AT&T Inc195,21 kr
Bombardier Inc Pref135,09 kr
LTC Properties Inc28,25 kr
TransAlta Renewables Inc70,02 kr
Verizon Communications Inc91,27 kr
Totalt519,84 kr

Veckans köp

AktieAntal
Coor Service Management Hold.8
Hill-Rom Holdings Inc1
Sagax D20
Securitas B4
Securitas B4

Kommentera

%d bloggare gillar detta: