Uppföljning v.35, 2020

Det var en lugn start på veckan, men sen så kom mitten av veckan och då jäklar blev det fullt ös. Mest att det var åt flera olika håll samtidigt och jag som blir lätt stressad och har lite svårigheter att prioritera blev rätt ställd. Det vara bara att försöka ta en sak i taget och få någon typ av överblick.

I övrigt har jag hört av mig igen till vården för att försöka få mitt recept flyttat till mitt nya personnummer, det verkar lite snurrigt där på administrationen. Som tur är så är det ingen brådska, behöver inte göra ett uttag förrän i oktober.

För att ladda batterierna har jag cyklat en hel del och fotat till Google Maps. Jag tror jag snart har koll på stans alla företag vid det här laget, har ju tendenser att komma ihåg och nörda ned i sådan typ fakta. Bäst är om jag bestämmer en rutt i förväg, annars blir jag helt snurrig och vet inte var jag ska cykla när jag väl är ute, vilket inte blir lika produktivt.

Inga utdelningar denna vecka, blev några köp av amerikanska aktier när lönen trillade in.

Veckans köp

AktieAntal
Colgate-Palmolive Co2
Hill-Rom Holdings Inc2
Microsoft Corp1

Kommentera

%d bloggare gillar detta: