Uppföljning vecka 10, mars 2020

Jag döper om de här veckovisa uppföljningarna enligt rubkrik, då dessa inlägg är lite bredare än just bara utdelningar och köp.

Motivationen och humöret på jobbet har inte varit på topp pga diverse omständigheter där. Nu är det också berkräftat Corona-fall på huvudkontoret och det är även några medarbetare på andra kontor, inkl det jag tillhör som satts i “karantän”, dvs måste jobba hemifrån. För min egen del gör det ingen skillnad, då jag ändå aldrig är på kontoret/n, så jag är inte så orolig, men de som vanligtvis sitter på kontoren har börjat uttrycka sin oro.

På fritiden nöter jag vidare på skridskotekniken, åker fortsatt några timmar i veckan och försöker även peta in några pass med puck och klubba. Lämnade in skridskorna för slipning nyligen då jag nött dom med hälsan. Samt att jag inte har några skydd till dom. De var som tidigare nämnt köpta begagnade(gammalt par JOFA), så de hade egentligen redan gjort sitt, så jag tänker köpa ett par nya snart, nu när de reas ut efter vintersäsongen är slut.

Nedan redovisas även i vanlig ordning veckans utdelningar och köp.

Veckans utdelningar

AktieSumma
Boston Pizza Royalties Income Fund71,96 kr
Intel Corp15,65 kr
Invesco Ltd108,83 kr
LTC Properties Inc28,91 kr
TransAlta Renewables Inc76,48 kr
Totalt301,83 kr

Veckans köp

AktieAntalPris/aktie
ICA Gruppen1 386,60 SEK 
Invesco Ltd13 13,40 USD 
Traction B3 181,00 SEK 
Volvo B4 148,05 SEK 
%d bloggare gillar detta: