Uppföljning vecka 13, 2020

Förutom att värdet på portföljerna fortsatt är på närmare -30%, så är det ju lite tråkigt, men ändå förståeligt att utdelningar dras in eller sänks. Det blir desta roligare när det väl vänder sen.

Nu har Corona även hittat till den här hålan också, men jag är inte så orolig för min egen skull, mer för mina far och mor-föräldrar, men de reder sig själva. På huvudkontoret i huvudstaden har flera varit sjuka, de flesta misstänker starkt Corona, många har också varit och är satta i karantän.

Jag kör på som vanligt, dvs. jobbar hemifrån, tränar skridskoåkning i ishallen, men jag har även testkört inlines utomhus för första gången på säkert 20 år. Det gick bättre än väntat, men det är mycket svårare att styra och man blir lite klumpigare i jämförelse med att stå på ett par skridskor, men med lite träning ska det gå an. Snacka om att låren får jobba! Att jag har tränat skridskoåkning hjälpte helt klart, speciellt för balansen.

Passade även på att testa att jobba några varv runt löparbanan vid sportanläggningen här i stan, det gick bättre än väntat, då jag senast var ut och sprang för ca. 8 år sedan. Men konditionen är nog inte på topp än och jag får lika nu ont i lungorna ganska snabbt. Just löpning är inte favoriten, föredrar saker med större utväxling, ex. på hjul eller skena.

Men nedan följer då uppföljningen av veckans utdelningar och köp.

Veckans utdelnignar

AktieSumma
Axfood11,25 kr
Castellum45,50 kr
Weyerhaeuser Co63,70 kr
Totalt120,45 kr

Veckans köp

AktieAntalPris/aktie
Akelius Residential Prop. D10034,20 kr
Telia Company15 1,26 EUR 
%d bloggare gillar detta: