Uppföljning vecka 23, 2020

Nu har jag ju snöat in på inlines, så räkna med att de kommande månaderna kommer vara en massa om det. Under veckan beställde jag nämligen hem ett par Powerslide Next Core 80 då jag vill ha de redo till semestern, samt somalternativ nu när jag behöver rotera/byta plats hjulen på mina Powerslide Zoom 80 som jag har slitit med hälsan(Jag är ohändig och resultatet kan bli hur som helst). Detta då sättet som jag kör på sliter väldigt mycket på ena sidan på framhjulen.

Så innan jag tar ut mina nya inlines på en tur, så vill jag köra in dom lite inomhus, samt ev göra viss heat molding(värma innerfodret för att anpassa passformen). Detta då Next-modellen har ett mindre storleksomfång än Zoom, se de sitter mycket tightare och är inte lika bekväma.

I övrigt så är Next-modellen snäppet högre i kvalité, bara komforten som är lite sämre enligt mitt tycke, men ska som sagt försöka köra in dom. Förhoppnignsvis rullar de på lite bättre än Zoomen, då dessa har Abec-9 kullager, Zoom har Abec-7(rullar bra!), samt hårdare hjul 88A istället för 86A. Snörena är också vaxade i denna modell, samt att det finns mer andningshål i skalet.

Så får vi väl se om nästa köp blir inlines med tre hjul, eller om jag bara köper nya hjul och ram för det ändamålet.

Powerslide Next Core 80 från Skatepro.se

För att sammfatta den ekomiska veckan, så var det här en udda vecka. Jag har hela tiden trott att jag har varit en månad före i hyresbetalningarna de senaste månaderna. Nu visade sig att jag varit en månad efter… Fick nämligen en påminnelse… Så det blir dubbla hyresbetalningar den här månaden så att det rätar ut sig.

Veckans utdelningar

AktieSumma
Intel Corp15,38 kr
Invesco Ltd78,57 kr
LTC Properties Inc28,53 kr
TransAlta Renewables Inc73,47 kr
Unilever NV40,69 kr
Totalt236,64 kr

Veckans köp

AktieAntal
Axfood3

Kommentera

%d bloggare gillar detta: