Uppföljning vecka 26, 2020

Fullt ös på jobbet denna vecka, även om motivationen till största delen var obefintlig. Det var så mycket åt alla håll att jag tappade handlingskraften, visste var jag ens skulle börja. Så det var lite rörigt nu när alla ska fixa klart sitt innan semestern, då hamnar det på mitt bord sen då jag är sist i ledet.

I övrigt så har jag mest hållt mig inne, inte åkt inlines pga för varmt, men har promenerat en del om kvällarna och filoserat lite. Har mentalt inte varit på topp denna vecka, så har inte varit motiverad på fritiden heller. Idag åkte jag dock och magnetfiska i några timmar tidigt imorse när folk inte hunnit vakna än, så att man får magnetfiska lite i lugn och ro. Hittade nästan en halv sophink med spik och annat bråte som t.ex. nycklar, kätting, kapsyler och liknande. De enda “roligare” fynden var en kedja, kolsyre/lustgas-patron och lite mynt. Magnetfisket har nog i alla fall betalt igen hinken i antal kronor jag hittat på botten. Det är åtminstone rogivande och så får man mycket friskluft. Man kan stå på samma plats i flera timmar, klockan bara går liksom.

I sparväg, så skickade jag över en summa till kontona på Avanza, precis som vanligt. Blev bara köp i två företag, blir mer framöver, men vill ha lite pengar löst. Kommer troligtvis bevaka aktiemarknade mer när semestern drar igång om en vecka.

Veckans utdelning

AktieSumma
Investor A117,00 kr

Veckans köp

AktieAntal
Axfood2
Telia Company14
%d bloggare gillar detta: