Uppföljning vecka 36, 2020

Har varit sjuk sedan tisdags kväll, så har under veckan behövt göra ett hemtest av Covid-19. Får svar nästa vecka, så får väl se vad det visar. Hade listan av Covid-19s sympton varit en bingo-bricka, så hade jag haft bingo flera gånger om. Synd att det inte är pengar i potten. Det mest påtagliga är den ihärdiga huvudvärken, tröttheten och den täppta näsan. Ska nog skriva ett separat och mer utförligt inlägg om det när jag får svar på provresultatet, gör det oavsett om det är positivt eller negativt. Så kan jag skriva en lite hur ett hemtest går till och vad man kan förvänta sig.

I övrigt har jag förskt jobba ändå, har gått sådär, men har inte kännt att jag haft tid att kunna vara sjuk. Gör jag mindre en dag, så vet jag att det blir värre andra dagar och att närmaste kollegan får dra onödigt stort lass om jag är borta.

På den ekonomiska fronten, så har det ändå varit lite köp- och sälj-aktiviteter. Har bl.a sålt av Nobia(låg bra plus på den lilla summan, men är inte tillräckligt intresserad/insatt av branschen) och eWork(finns enligt mig bätte konsultalternativ).

Veckans utdelningar

AktieSumma
Intel Corp14,35 kr
Invesco Ltd74,16 kr
LTC Properties Inc27,90 kr
Pfizer49,58 kr
TransAlta Renewables Inc71,13 kr
Totalt237,12 kr

Veckans köp

AktieAntal
Axfood3
Ericsson B50

Veckans sälj

AktieAntal
eWork Group-35
Nobia-37

2 comments / Add your comment below

    1. Tack, det börjar bli bättre nu efter en vecka.
      Testet blev negativt, men jag är inte helt övertygad.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: